Bemutatkozás

Cégünk 2017 Szeptembertől foglalkozik magas minőségű baromfi húspép gyártásával.

Cégünk Magyarország észak keleti régiójában tevékenykedik, a cég székhelye és üzemünk Újfehértón található.
Termékeink HU 161 EK jelzéssel kerülnek forgalomba.
Az üzemeink méreteit tekintve több mint egy hektáron terül el. 2016-ban a megnövekedett piaci kereslet hatására nagyszabású beruházás keretében kezdődtek meg az újfehértói üzem bővítési munkálatai, amelynek során egy technológiailag korszerűbb, modernebb üzem-és irodaegység kerül átadásra. A fejlesztés keretében kialakításra kerül egy 10 férőhelyes kamionparkoló is. A gyors és pontos szállítmányozás érdekében már folyamatban vannak a tárgyalások saját hűtőkamionok vásárlásáról.

Cégünk 2017 Szeptembertől foglalkozik magas minőségű baromfi húspép gyártásával. A kezdetek óta nagy hangsúlyt fektetünk a húspép alapanyagául szolgáló baromfi termékek minőségének folyamatos ellenőrzésére.  Ennek köszönhetően panasz nélkül sikerül kielégíteni régi és új partnereink igényeit.

2022-ben további fejlesztések keretein belül újabb beruházás indult el cégünknél, ennek okán a legfejlettebb technológiai eszközökkel felszerelt állateledel gyártó üzem került megépítésre.
A project 2024-ben történő elkészülte után cégünk termékpalettája tovább bővül, ezzel tovább erősítve meghatározó szerepünket a hazai és külföldi piacokon. 

Minőségpolitikánk

Cégünk eredményes működése hosszú távon, csak úgy biztosítható, ha termékeink színvonalát a nemzetközi és hazai piac mindenkori igényeihez alakítjuk. Az elmúlt évek során az élelmiszer minőség és biztonság egyre inkább a figyelem középpontjába került. Cégünk megkülönböztetett figyelmet fordít a higiéniára és élelmiszerbiztonsági rendszerek működtetésére. A minőségirányítás üzemeinkben a szakemberek napi munkájának természetes részét képezi.
Az élelmiszerbiztosítási rendszerek alkalmazása garantálja, hogy termékeink magas fokú élelmiszer-biztonságot és a lehető legnagyobb élvezetet nyújtsák fogyasztóink számára. Célunk biztonságos élelmiszer előállítása, amelyhez a kiépített és működtetett HACCP rendszer nyújt segítséget.
A gyártás minden tekintetben megfelel az Európai Unió követelményrendszerének.